top of page

Busco feina per Almacelles o voltants

BUSCO FEINA

Busques feina?

A la pàgina "ofertes de feina" trobaràs quins llocs de treball hi ha disponibles per la zona. Aquest apartat està destinat a ajudar-te a millorar el teu currículum i la teva situació actual. 

 

Aquí tens deu consells bàsics per al teu currículum vitae

1. Sigues breu. El currículum no pot ocupar més de dos folis. És contraproduent.

2. Cuida la presentació del teu CV: llegibilitat, correcció ortogràfica, fotografia de qualitat, etc.

3. No oblidis incloure informació sobre els teus coneixements, formació i experiència.

4. Sigues coherent amb les dates que detalles en el teu CV ... Alguns currículums presenten incongruències en aquest sentit, i es perceben negativament.

5. Adequa el teu CV a les expectatives de cada empresa. Destaca els coneixements, punts forts i experiència més rellevants per a l'oferta d'ocupació en qüestió.

6. Descriu les funcions realitzades en cada lloc. Són tan importants (o més) que el càrrec que vas ocupar. T'aconsellem incloure èxits i objectius complerts.

7. Llegeix atentament el teu CV i demana opinió a altres persones. Fes un cop d'ull ràpida i pensa quina informació has retingut a primera vista: el reclutador farà el mateix.

8. Inclou carta de presentació. Explica-hi per què et motiven especialment el lloc i l'empresa en què vols treballar.

9. Envia el teu CV a excompanys de treball, coneguts o familiars que treballin on tu vols arribar. Mou els teus contactes.

10. Cuida la teva carta de presentació. Abans de fer-torna a llegir l'oferta i busca informació sobre l'empresa. T'ajudarà

Busques feina?
T'ajudem a tenir un bon currículum!

Ens agradaria ajudar-te a millorar la teva formació. Clica al botó groc de dalt d'aquest text, i omple el formulari. D'aquesta manera sabrem què t'agradaria aprendre, o com podem ajudar-te a millorar i organitzarem cursos a Casa Clara a la teva mida!

ET RECOMANEM AQUESTS VÍDEOS
10 CONSELLS PER FER UNA BONA ENTREVISTA DE FEINA
EVITA ELS TÍPICS ERRORS EN UNA ENTREVISTA DE FEINA
bottom of page